Jag unnar mig en ansiktsbehandling då och då

God morgon, god morgon alla mina kära och trevliga följare och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg. Jag hoppas att ni haft en jättebra helg och nu ser fram mot allt som den här veckan har att erbjuda. Jag vet att det är flera av er som delar mitt intresse för skönhet och eftersom de flesta av mina läsare bor i Borås med omnejd så tänkte jag tipsa er om ett företag som erbjuder ansiktsbehandling i Borås. Jag har varit på ett företag som heter Amazonit Friskvård, ett företag ni kan läsa mer om här, och fått en ansiktsbehandling i Borås som gjorde mirakel med min hy. 

Jag fick en lermaskbehandling och det är en av två behandlingar som erbjuds, den andra är en galvanic spa behandling. Bägge behandlingarna rengör på djupet och tillför fukt, lyfter och minskar ärr och linjer i huden och ger huden lyster och en härlig fräsch känsla. Jag skulle säga att alla mår bra av en behandling, det är inte enbart till för dem som känner sig torra eller lysterlösa i hyn. Jag kände verkligen att det här blev lite lyx i tillvaron och detta är något som jag unnar alla min fina följare. Det är tack vare en nära vän till mig som jag fick veta att Amazonit Friskvård finns, även min vän hade varit där och var så otroligt nöjd med hjälpen och därför kändes detta företag som ett pålitligt alternativ för mig. Det här företaget kan ni känna er trygga med till hundra procent och jag tycker verkligen att det är till dem ni ska vända er om ni vill göra en ansiktsbehandling i Borås.