Jag får zonterapi i Vasastan

God morgon, god morgon alla mina kära läsare och välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg här på bloggen. Det kommer att bli ett inlägg som kommer att ta upp den här möjligheten som finns till att gå till ett företag som heter Blue Lotus för att få zonterapi i Vasastan

Jag blev rekommenderad av min arbetsledare att vända mig till Blue Lotus för jag hade en del problem med värk i ryggen efter en fallolycka. Det visade sig att jag fått felställningar i kroppen och med hjälp av denna zonterapi i Vasastan så kunde dessa felställningar korrigeras och redan efter första behandlingen märkte jag att värken började ge vika. Visst hade jag hört talas om zonterapi förr, men jag var uppriktigt sagt inte riktigt övertygad om att detta var någonting för mig. Men när min arbetsledare berättade om hur hjälpt hon blivit genom att gå på zonterapi i Vasastan på Blue Lotus så tänkte jag att det vore dumt att inte prova. Jag är nu så här med facit i hand väldigt glad över att jag gick dit eftersom jag i stort sett har blivit besvärsfri även om det krävdes några behandlingar. Zonterapins tyngdpunkt ligger i att behandla kroniska problem och både invärtes och utvärtes problem kan behandlas, till exempel magproblem, smärtor och inflammationer. Jag tänker att ni som har något problem eller bekymmer kanske skulle kunna bli hjälpta genom denna zonterapi i Vasastan, ni borde i alla fall prova det eftersom ni inte har något att förlora på det. Både min arbetsledare och jag har blivit hjälpta så då kan givetvis även ni uppleva god effekt av denna zonterapi i Vasastan som ni kan få på Blue Lotus.