En härlig massage!

God morgon på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot vad resten av denna vecka har att erbjuda er. Jag vet att ni är en hel del som har kommenterat frågor angående massage i Älmhult med omnejd, vilket jag verkligen kan förstå, då jag tjatar om detta ämne varje vecka. Nu har jag nämligen hittat ett företag som jag bara måste tipsa er om, så det får bli ännu ett inlägg om detta roliga ämne! Jag besökte nämligen Karins Hälsoforum i veckan, och jag är så nöjd över detta beslut. Jag har besökt många företag som har hjälpt mig med massage, men Karins Hälsoforum vinner stort. Jag fick Karins Hälsoforum som ett tips utav en kollega till mig, som kom till jobbet förra veckan och inte kunde sluta prata om detta företag. Jag är så tacksam över detta tips, då jag verkligen älskade massagen som jag fick i veckan utav Karin. Jag har, som ni säkert redan vet, en hel del problem med smärta i min rygg, som inte tidigare har lyckats försvinna. Många av de företag som jag tidigare vänt mig till har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan visat sig vara oprofessionella, vilket såklart är tråkigt.

Karin hos Karins Hälsoforum är väldigt duktiga när det kommer till kundkontakt, vilket är en viktig del hos ett företag enligt mig. Jag kunde slappna av under hela processen och kände mig trygg och säker. Min ryggsmärta är nu betydligt mindre, då hon arbetade med mina behov och önskemål angående min rygg. Jag kommer definitivt vända mig till Karins Hälsoforum igen, och jag vill även tipsa er läsare som befinner er i Osby, Älmhult, Hässleholm eller Kristianstad med omnejder att göra detsamma.