Härliga energigivande behandlingar

reiki healing

Reiki = Personalvård = Friskvård

Reiki är en säker, enkel och naturlig "hands on"-metod
för läkning, harmoni och balans på alla nivåer.

Reiki är en härlig och energigivande behandling där jag lägger mina händer i olika positioner på din kropp. 
Reiki stärker livsenergin och aktiverar den självläkande förmågan hos dig och aktiverar immunförsvaret. 
Den förebygger och motverkar ömhet och stelhet i t ex axlar, armar, nacke eller rygg som kan uppkomma i samband med ensidigt arbete.
Du ligger fullt påklädd på en massagebänk och minimalt med smycken/metaller på dig.
Reiki energin går att påvisa vetenskapligt med mätbara effekter då beröringen ger stressreducering, lindrar smärta, och aktiverar ett välbefinnandehormon, oxytocin.
Reiki är godkänt av WHO och flertalet studier har gjorts.
Enligt lag är åldersgränsen 12år.

Reiki, utvecklades först i Japan på 1920-talet, av Mikao Usui.
Ordet Reiki är japanska och som kan översättas med universell livsenergi.

Reiki behandlingar 

ger stressreducering och befrielse från spänningar och smärta
förbättrar kvaliteten på sömnen
förbättrar din personliga utveckling
främjar en snabb läkning av skador såsom skärsår och brännskador
förbättrar post-operativ återhämtning
återställer din känsla av inre frid och harmoni.
Reiki energin går att påvisa vetenskapligt med mätbara effekter eftersom beröringen ger stressreducering, lindrar smärta, och aktiverar ett välbefinnandehormon, oxytocin.

Reiki används bl.a. på sjukhus i England, Skottland, Sydamerika, Indien, Israel, Australien och på ca 70 sjuhus i USA. Det är främst i eftervården man använder Reiki och som omvårdnad. Reiki är godkänt av WHO och flertalet studier har gjorts med Reiki.

Reikibehandlingar är skattefria i personalvårdande syfte och kostnaden är fullt avdragsgill för arbetsgivaren. Dessa är heller inte förmånsbeskattade.
Som arbetsgivare kan du alltså erbjuda dina anställda Reiki som förebyggande och rehabiliterande friskvård.
Enligt Skattemyndigheten i Borås är Reiki numera avdragsgillt som förebyggande och rehabiliterande friskvård. Detta gäller över hela landet. Paragrafen som beslutet togs utifrån kan hittas på www.skatteverket.se (rättsinformation, ställningstagande, välj år 2005, arbetsgivarområdet, 20050427, paragraf 4.1). Avsnittet omfattar en styrsignal som Skatteverket tar sina beslut utifrån.
Beslutet innebär att man kan använda sina friskvårdspengar för att få Reikibehandlingar och att företag kan köpa tjänster till sina anställda i förebyggande syfte för hälsan och välbefinnandet.
Under Reikiförbundets material kan du hitta intyget från Skatteverket.

chakra balansering


Chakrabalansering löser blockeringar i kroppens alla energi-centrum,
för att komma i balans såväl fysiskt, psyksikt som emotionellt.

Ett chakra är ett möte mellan de andliga, psykiska och fysiska aspekterna hos oss människor.
En chakrabalansering syftar till att harmonisera, balansera och göra oss mer närvarande till kropp och själ. Vår livsenergi vibrerar i olika frekvenser precis som färger och kristaller. Varje sten "stämmer tonen", frekvensen i respektive chakrapunkt så att det naturligt kommer i mer balans med sig självt och den existentiella energin. Varje chakra har en egen frekvens som stämmer överens med stenen i samma färg
.
Åldersgräns 18år


 

Spirituell healingIdag finns det flera olika slags healing former att välja mellan. Det som särskiljer dem är mera i utförandet än i grunden. All healingenergi kommer från samma universella källa. Kärleken till allt och alla i sin  renaste form,  '"Villkorslös kärlek"  är det som healern tar emot och kanaliserar vidare.
 

En spirituell healer är en som i behandlingar använder sig av sitt högre jag och har mediala kunskaper, helande kvaliter och insikter i psykologiska och energimässiga strukturer i och runt vår kropp.

Blir ledd till de platser på din kropp där du behöver läkning och ibland, om du är i behov av det,  även en ledtråd till vad problemet kan bestå av,  t ex trauman, värderingar, tankar, föreställningar m.m som hindrar dig att leva fullt ut.                                                
Det finns många saker som man inkluderar i ett helande  förutom  de intryck jag  får och den energi jag  kanaliserar
t ex djupavslappning, rörelse och motion, naturen, kreativitet och det läkande samtalet.  
Allt detta är ting som hjälper oss till ett större välmående och som kan skapa en inre ro och glädje och framför allt befriande insikt!   

Även om det är du som klient som har det yttersta ansvaret för din hälsa så är det healern, klienten och en högre kraft  som samverkar genom stegen till ett helande. Lagarbete!
Åldersgräns 18år


 

distans healing


För dig som har svårt att komma till mig i Stockholm på en healingbehandling kan jag sända dig distanshealing i stället.
Distanshealing fungerar bra var du än befinner dig i Sverige eller resten av världen.
Distanshealing är bra för dig som känner dig stressad, trött, deprimerad, har värk, allergier av något slag eller om du enbart vill koppla av en stund och gå långt in i dig själv.
Så här går healing på distans till
Du bokar in en tid när du kan koppla av. Stäng av mobiltelefonen, datorn etc. jag brukar också rekommendera att du ligger ner när du tar emot healingen jag skickar dig.
Efter ca. 30min, ringer du tillbaka till mig och du får då  möjlighet att ställa frågor och diskutera vad du upplevt under distanshealingen.
Jag tror att vi många gånger kan bli dåliga pga. en massa instängda känslor vi har i vår kropp, en vacker dag har kroppen fått nog, och vi får ont någonstans. Tyvärr lyssnar vi väl inte alltid inåt och gör något åt saken, utan det lättaste är väl många gånger att ta en tablett och hoppas att det ska gå över, och det r ju ingen bra lösning på lång sikt. Reiki distanshealing kan ta fram problem områden och t.o.m. lösa upp instängda känslor och blockeringar.

Healing massage


Healingmassage är en härlig blandning av healing och avslappningsmassage
där du berörs på flera nivåer,
fysiskt, emotionellt och mentalt.  
Massagen är mycket avkopplande och djupverkande för kropp och själ.
Det ger en djupare helande känsla av att vila i sig själv, där du får ro i kropp, tanke och själen.
Jag avslutar med att balansera dina chakran och jordar dig.

Åldersgräns 12år
 

medial rådgivning


Jag ger dig vägledning genom att kommunicera med din guide/vägledare under en healing med chakrabalansering
och ibland även kompletterar  jag med att läsa i några tarotkort.
Du får tips och råd vad du behöver lägga fokus på i ditt liv här och nu
och hur du kan ”växa som människa”.
Åldersgräns 18år