Massage

skräddarsydd massage

Djupgående massage som minskar muskelspänningar i kroppen. Hjälper bland annat vid träningsvärk samt ökar cirkulationen. Regelbunden massage motverkar trötthet, ont i axlar, nacke och rygg. Massage bidrar dessutom till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.
 

Gravid massage

Du får en mjuk härlig avkopplande helkropps massage .
Du får ligga på en skön ergonomisk special kudde.
Som avlastar och möjlig gör att Du kan ligga på mage.
Avlastar dig som är i slutet på graviditeten.
Så du även kan ligga på mage och njuta.

 

Avslappning massage

Du får en avkopplande, stressreducerande och mjuk härlig helkroppsmassage 
med aromaoljor som ger dig en skön "lugn och ro" känsla och som mjukar upp muskler och leder.

 

aroma / spamassage.

Aromamassage är en skön massage med optimal stressreducering där aromaoljor används för att förhöja effekten av massagen.

 

skalp massage


En skön avslappnande massage för huvudet och nacke.

reiki healing - friskvård

Reiki - stimulerar kroppens egen förmåga till självläkning...
Vad är det som händer i den fysiska kroppen i samband med en Reikisession och därefter? Vad är det som händer på cellnivå? Vad är det som händer på energinivå? Vad är det som händer på medvetandets nivå? Hur kommer det sig att människor som varit lindrigt eller till och med svårt sjuka i flera år, helt plötsligt går från sjukdom till psykisk och fysisk hälsa? Beror tillfrisknanden enbart på placeboeffekten eller finns det något annat som påverkar? Är det något som saknas inom den traditionella sjukvården?
 
På den sista frågan kan vi nog samstämmigt svara JA, det är något som saknas. Det saknas ett mer utbrett erkännande av kroppens inneboende förmåga att reparera sig själv med rätt stimulans. Det saknas även förmåga att se kropp och själ som Ett, och det saknas förståelse för att man inte enbart ska stirra sig blind på symptomen - det som kallas sjukdom - utan orsaken till symptomen måste primärt behandlas.

Djupavslappning
Du kan under den djupa avslappning som Reiki leder till komma i kontakt med ditt inre på ett mycket djupare plan än tidigare. Blockerade känslor och minnen kan komma upp till ytan. Berätta därför alltid för mig, din Reikiutövare om du intar antidepressiva läkemedel eller sömntabletter innan den första behandlingen.

Reiki är godkänt av Skatte-verket
som förebyggande och rehabiliterande friskvård, både som behandling.


Reikienergin
arbetar med negativa tankar & känslor, som blockerar det naturliga flödet av ki, och helar dem likaså."
Willilam Lee Rand
 När flödet av livsenergi ( Ki) störs, hindras den hälsosamma funktionen av ett eller flera organ och vävnader i den fysiska kroppen. Därför är det störningar i Ki-flödet som är huvudorsaken till sjukdom. Ki påverkas av tankar och känslor , både positiva och negativa. Negativa tankar och känslor stör och försvagar Ki.
/ William Lee Rand

öronljus behandling

Öronljus används för att på ett naturligt enkelt och skönt sätt avlägsna vaxproppar och vätska i örat. En avslappnande behandling som är djupverkande och fullständigt rengörande. Med vaxljuset skapas en varm luftström som löser vaxresterna i örat och med det undertryck som skapas så sugs vaxet ut.
Värmen från ljuset ökar blodcirkulationen.
Öronljusbehandlingen avslutas med en skön nack-,och skalpmassage.

Öronljusbehandling används vid:
återkommande vaxproppar 
tinnitus
susningar i öronen
ont i bihålorna
lindring för den som har problem med vätska i mellanörat 
rengöring av hörselgångarna
hörselnedsättning
lock för öronen
tryckreglerar vid huvudvärk, migrän och bihåleinflammation
 
Jag använder öronljus som är av högsta kvalitet och är handgjorda av bivax i bomullstyg och 100% eterisk olja.